Gradimo

inovativne,kvalitetne i uspješne

digitalne proizvode.

Uloženi. Trud.

Mi nismo samo web dizajneri. Mi smo tim koji će prepoznati vaše potrebe i na najbolji način ispuniti vaše želje. Vrijeme rada definišemo od momenta kada čujemo vašu ideju do momenta kada vi budete zadovoljni rezultatom

Strategija

Dizajn

Tehnologija

Web dizajn.
Grafički dizajn.
Digitalni marketing.

Četvorka neophodna za cjelinu. Povezivanjem navedene četiri stavke postiže se uspjeh u promociji i marketingu vašeg biznisa. Grafički dizajn čini web stranicu usklađenom, profinjenom i privlačnom, dok digitalni marketing čini vaš biznis profesionalnim.

Ideja

Vaša ideja će biti adekvatno realizovana i prilagođena vašim zahtjevima.

Web stranica

Profesionalno napravljen web sajt igra ulogu dobrog prodavca i njegova svrha je da animira kupca i zaključi prodaju.

Grafički dizajn

Profesionalno napravljen web sajt treba imati profinjen izgled koji će na vaše klijente ostaviti adekvatan utisak.

Digitalni marketing

Unaprijed planirani marketing pomoću Informacijskih Tehnologija i vještina koje naš tim posjeduje je najbolje rješenje za promovisanje vašeg biznisa.

Prilagođeni. CMS.

Zbog tehnologija koje koristimo pri izradi web stranice, ovakav CMS je lak za upotrebu i sa svim neophodnim funkcijama. Obzirom da se zbog načina izrade ne koriste plugin-ovi, vaša stranica je sigurna i smanjena je mogućnost grešaka u radu. Jednostavno nadograđivanje, unapređivanje i unikatan dizajn su najbolje odlike ovakvog CMS-a.

Softver za hotele

Bookwiz® je softver kreiran za brže i jednostavnije poslovanje vašeg hotela. Vaši klijenti će svoje rezervacije vršiti sa zadovoljstvom, a vi ćete bez greške evidentirati sve potrebno kako bi pružili kvalitetnu uslugu i imali olakšano poslovanje.

Carwiz® je osmišljen objedinjavanjem svih procesa koji su potrebni jednoj rent-a-car kući u jedinstven software. Svi podaci o vozilima, klijentima, rezervacijama i ugovorima su na jednom mjestu, te su potpuno neovisni o Vašem računaru. Imajući u vidu da se radi o važnim podacima smjestili smo ih na najbolje servere svijeta i to ne na jednoj lokaciji već na tri odvojena kontinenta!

Softver za rent-a-car kuće