O nama

Pružamo kompletna rješenja za uspješno poslovanje na internetu i garantujemo rezultate!

ID-S Consulting d.o.o. Sarajevo je firma koja pruža savjetodavne djelatnosti iz oblasti informatike i digitalnog marketinga. Prisutni smo na lokalnom tržištu 2 godine i za to vrijeme smo razvili tim lokalnih stručnjaka sa zavidnim iskustvom i vrhunskom međunarodnom obukom. Trenutno u našoj firmi rade 2 GoogleAds i Facebook licencirana strucnjaka, 2 akademska grafičara i tim od 3 Senior programera, koji osiguravaju pružanje usluga po svjetskim standardima.

Naš cilj je da Vam kroz dobro osmišljene web sajtove, portale i aplikacije pomognemo da automatizujete poslovanje, privučete pažnju korisnika i povećate prodaju preko interneta. Do sada smo uspešno realizovali niz projekata, a specijalizovani smo za povećanje prodaje preko interneta i unapređenje poslovanja (tu spadaju razna softverska/hardverska/mrežna rješenja i razvoj aplikacija koje ubrzavaju poslovne procese) Široko iskustvo nam pomaže da brzo shvatimo Vaše poslovne potrebe i u kratkom periodu pronađemo odgovarajuća rješenja.

Šta možete očekivati?

Ako već imate iskustvo u radu sa programerima, onda sigurno znate da je teško naći nekoga sa kim ćete se sporazumjeti. Evo par razloga zbog kojih vjerujemo da ćete uživati u radu sa nama:

  • Posvećeni smo pružanju kvalitetne usluge
  • Bićemo u kontaktu tokom čitavog projekta i u svakom trenutku ćete znati u kojoj fazi se nalazimo
  • Umjesto obećanja potpisat ćemo Ugovor gdje se jasno navodi šta je naša obaveza - na taj način nikada nećemo doći do problema!
  • Sačuvat ćete živce jer nikada nećete biti ostavljeni na pola projekta, niti će se dogoditi da Vam se ne javljamo
  • Ukoliko postoje rizici, o njima ćete biti obavješteni na samom startu
  • Naša želja je da uvek ponudimo najbolji odnos cijene i kvaliteta

Uvijek smo na raspolaganju

Poštujemo dogovorene rokove

Riješavamo problem u najkraćem mogućem periodu

Neodlučni ste, treba Vam još informacija?

Kontaktirajte nas